Den hemmelige kvinnen av Anna Eklund


Tittel: Den hemmelige kvinnen
Org.tittel: Den hemmelige kvinde
Forfatter: Anna Eklund
Forlag: BAZAR
År: 2017

Fra forlaget
Louise lever et harmonisk liv med sin store kjærlighet, Joachim. Så dukker det opp en fremmed mann som påstår at han er Louises ektemann og far til hennes barn … Det viser seg at Louise slett ikke heter det, men Helene. Hun er mor til to og arving til et forretningsimperium. Men hun lider av hukommelsestap. Nå må hun forsøke å avdekke sannheten om natten for tre år siden, da hun forsvant og alt forandret seg.

Min opplevelse av boka
Var til stede da boka ble presentert av forfatterne den 9. mars i år. Er ikke så glad lenger i å lese krim, derfor har boka blitt liggende på vent til sommerferien. ‘Selv da ble den valgt helt til slutt da alt det andre var lest.

Måtte lese den i små porsjoner for å fordøye handlingen. Når en kommer inn i handlingen, skjer det mye med Helena og Joachim på hvert sitt hold. De har annet hvert kapittel for seg selv. De slutter når det er på det mest spennende. Hva vil skje videre? Så er det den andres tur til å ta ordet. Denne oppbyggingen gir boka et godt driv fremover.

På omslaget på boka står det at mennene bak Anna Ekberg er Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. De samme forfatterne står også bak pseudonymet A.K Kazinsky. Hvorfor bytte pseudonym som er veldig kjent?

Kilde: Takk for boka på lanseringen
Andre som ha skrevet om boka
Bentebing
Tine
Tor Hammerø

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.