So long Marianne – ei kjærleikshistorie av Kari Hesthammer

Tittel: So long Marianne – ei kjærleikshistorie

Forfatter: Kari Hesthammer

Forlag: Cappelen Damm

Oppleser: Kari Hesthammer

Forlagets omtale

Nydelig dokumentar basert på Hesthamars P2-radioprogram om Marianne Ihlens (70) berømmelige kjærlighetsliv. En romantisk og spennende beretning som inkluderer den greske kunstnerøya Hydra, Axel Jensen og Leonard Cohen.På lydboken høres utdrag der Marianne selv forteller og synger, og to hittil upubliserte dikt -The Poetry Place og To M. blir lest av skuespilleren Helge Winther-Larsen.
Trykt bok utgis på Spartacus forlag.

Min opplevelse

Etter å ha blitt tipset på Facebookgruppen «Hva leser du akkurat nå?», måtte jeg bare få tak i lydboka. Der sto det at det også var musikk. Det var bare litt på starten og på slutten.

Å bare dra fra alle kjære og kjente sammen med en annen mann uten å være gift på slutten av 50-tallet var uhørt. Marianne og Axel giftet seg eter en stund og fikk en sønn. Like etter sønnens fødsel, ble hun forlatt av Axel på øya Hydra. Det var der hun traff Leonard og de to ble forelsket i hverandre. Det ble litt reising mellom Norge, USA og Hellas på de to. Det var en søt kjærlighetshistorie om to sjeler som fant hverandre i et fremmed land. Begge hovedpersonene er nå døde.

Kilde: Biblioteket

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.