Kjærlighetsbrevet av Lucinda Riley

Tittel: Kjærlighetsbrevet
Org. tittel: The Love Letter
Forfatter: Lucinda Riley
Forlag: Lydbokforlaget

 

Forlagets omtale
England sørger over den folkekjære skuespilleren Sir James Harris’ død. Den unge journalisten Joanna Haslam skal dekke begravelsen for avisen sin, men i kirken må hun hjelpe en gammel dame som får et illebefinnende. Litt senere mottar hun noen dokumenter fra den gamle damen, deriblant et gammelt kjærlighetsbrev som er fullt av merkelige hentydninger. Men hvem er de to elskende og hvilke omstendigheter førte dem sammen? Johannas nysgjerrighet er vekket og hun begynner å grave i saken. Dette skal vise seg å bli svært farlig, ikke bare for henne selv. Samtidig skjer det noe som får hennes eget hjerte til å banke fortere. Marcus Harris, barnebarnet til James Harris, er nemlig like sjarmerende som han er mystisk… Samme dag som den kjente skuespilleren avgikk ved døden, forsvant også de berømte ravnene som har våket over Tower of London og den engelske kongefamilien i hundrevis av år. Legenden sier at dette er et varsel om monarkiets undergang.

Min opplevelse
Dette er en bok helt i Lucinda Rileys ånd. Hopping frem og tilbake i tid på en flott måte, innvolvering av den britiske kongefamilien og mystikk.
Mens jeg venter på at neste bok i serien de syv søstre skal komme ut i lyd, så ble det min tur på bibliotekets liste til denne lydboken.
Handlingen i boka har forlaget fint fått frem, der vil jeg ikke legge til noe, men avslutningen var til dels veldig overraskende.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.