Winter i verdens rikeste land av Janne S. Dragensholt

 

Tittel: Winter i verdens rikeste land

Forfatter: Janne S. Dragensholt

Forlag: Lydbokforlaget

År: 2016

 

Fra Forlaget

Ingrid Winter er tilbake, og med henne den kaotiske familien, den håpløse arbeidsplassen, det altfor dyre huset som bare byr på problemer, og som om ikke det var nok:

Den Perfekte Familien flytter inn ved siden av, og Ingrids gamle morfar er i ferd med å miste grepet fullstendig. Samtidig er Ingrids indre demoner alltid beredt til å gjøre en vanskelig situasjon enda litt vanskeligere.

«Winter i verdens rikeste land» er en frittstående oppfølger til «Ingrid Winters makeløse mismot», som for alvor satte Janne S. Drangsholt på humorkartet, og Henriette Steenstrup tok ut opsjon på filmrettighetene allerede før boken var utgitt. Amazon har kjøpt verdensrettighetene til boken.

Min opplevelse

Etter å ha lest at denne boka var morsom, fikk jeg lyst til å høre denne. Vedkommende som skrev på facebookgruppen «Hva leser du akkurat nå», hadde hørt den. Den var som beskrevet, morsomt skrevet i all sin enkelhet. Om tidstyver på jobb, om tiden som ikke strekker til også på hjemmebane. Om det å leve over evne for å passe inn i nabolaget. Kan minne litt om nrk-serien «Side ved side». Skal absolutt høre/lese mer fra denne forfatteren.

Boka har fått mange fine anmeldelser

Kilde: Lånt på biblioteket

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.