Oppsummering av leseåret 2018

Det er første gangen jeg oppsummerer et leseår for alle årene jeg har blogget om bøker.

Hadde satt meg et for meg et volsomt forsett ved å skulle lese en bok pr. uke, det vil si 52 bøker i løpet at året. Det ble 74, noe som er nærmest rekord for meg. Jeg er ingen reser når det gjelder å lese, men til gjengjeld så husker jeg hva den boka handlet om hvis noen spør meg når det er gått en stund.

Av de 74 leste bøkene, blogget jeg bare 29 stykker, og det er stort sett bøker som kom ut i år eller i fjor (lest for å være med å stemme på bokbloggerprisen).

På bokelskere.no har jeg en bruker. Det setter jeg karakterer på de fleste bøkene jeg leser, og når jeg ble ferdig med den. Gav 8 seksere i år og 25 femere. En sekser henger høyt! Skriver ikke på bloggen min hva jeg gir på terningen, det bør komme frem av det som blir skrevet.

I dag er et siste dagen av 2018, og jeg vil for 2019 ikke sette meg høyere mål enn 52 bøker, en for hver uke.

1 kommentar til “Oppsummering av leseåret 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.