Mat for livet av Linn Stokke og Sine Stokke

 

 

Tittel: Mat for livet

Forfattere: Linn og Sine Stokke

År; 2019

 

 

 

Om boka fra forfatterne

Mat for livet, helsen og jorden vår, er skrevet av Linn Stokke og datteren Sine (23 år). Den handler om hvordan vi kan enkelt kan bistå helsen og jorden vi lever på, ved å spise mer plantebasert mat. Boken inneholder 100+ oppskrifter( veganske) som passer i en travel hverdag, og du behøver ikke lage alt fra bunnen. Oppskriftene er samlet fra ernæringsterapi, venner og prisbelønte kokker. Du kan også lese om hvordan du dyrker spirer på kjøkkenbenken , faster, og om miljøbevisst livsstil og nye studier. Boken er anbefalt av HePla- helsepersonell for plantebasert kosthold.

Min opplevelse

Så presentasjonen av denne boka på frokost-TV og fikk veldig lyst til å kjøpe den. I og med at jeg selv er vegetarianer, har jeg allerede lært mye fra boka. Den er flott inndelt med steg for steg hvordan bli veganer. Det viktigste var å begynne i det små ved å erstatte noe. Blir nok å utprøve mange av oppskriftene som finnes i boka. Bruker i dag mange oppskrifter som er beregnet til veganere, men er ikke fanatiker.

Selv bestemte jeg meg at fra den datoen skulle det være slutt på kjøtt og fisk. Jeg hadde på forhånd lest litt om autonome sykdommer og kosthold og tømt fryseren for kjøtt (mat skal ikke kastes). Merket forskjell på kroppen min når det var gått 2 uker.

Prøvde å leve som vegetarianer fra 1992, men måtte gi opp etter et par år. Det var ikke så mange oppskrifter å få tak i som i dag, og det var vanskelig når en var ute og spiste. Atskillig enklere i dag.

Kilde: Kjøpt selv

2 kommentarer til “Mat for livet av Linn Stokke og Sine Stokke

  1. Anita

    Spennende! Har lagt merke til boka, men har flere andre vegetar/vegan-bøker, så jeg tror det holder. Interessant det du sier om at du merka forskjell på kroppen /(helsa?) etter 2 uker uten kjøtt.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.