NTL OsloMet Norsk Tjenestemannslag

Vervekampanje ved OsloMet – del 2

NTL-kolleger på stand på OsloMet.

Fortsett det gode vervearbeidet! Den 27. mars blir det pizzamøte med trekning og kåring av vinnerne for kampanjens del 2.

Onsdag 27. februar deltok flere av våre medlemmer på oppstarten av NTL OsloMets vervekampanje del 2 med utdeling av boller, kaffe og informasjon utafor P46. Takk til alle som bidro!

Vi hadde tilsvarende uken etter, og skal også ha det kommende onsdager fra kl. 08.00-09.00, og vi håper du stikker innom med en kollega.

Pizzamøte med kåring

Den 27. mars blir det pizzamøte med trekning og kåring av vinnerne for kampanjens del 2, i tillegg til en hovedtrekning for hele kampanjen hvor både ververe og nyvervede medlemmer kan vinne den aller største premien!

Har du lyst til å bidra? Trenger du vervemateriale, tips og råd? Ta kontakt på ntl@oslomet.no eller stikk innom kontoret vårt i 3. etg. i P46, rom PA361.

Fortsett det gode vervearbeidet, og husk at du kan vinne flotte premier, både du og den som blir verva. Og – jo større vi blir, jo sterkere blir vi!

Slår vi rekorden?

Første runde av vervekampanjen ved NTL ved OsloMet ble avsluttet i slutten av november, og vi fikk hele 19 nye medlemmer i perioden. Vi satser på å nå nye høyder i del 2 av kampanjen, og håper så mange som mulig vil engasjere seg. Vervemateriell og strøartikler kan hentes på NTL-kontoret i P46, rom PA361. Send oss gjerne en e-post i forkant slik at vi vet når du eventuelt kommer innom.

Mange flotte premier!

For hver runde:

Den som verver får:

  • Første verving: 1 radio + ett lodd til trekning
  • Etterfølgende verving – ett lodd til trekning per vervet medlem

Den som blir vervet får:

  • NTL kopp og t-skjorte og ett lodd til trekning av hovedpremien etter begge verveperioder er avsluttet
  • Premie til beste verver og den som blir trukket ut er: Gavekort på 1500,-

Etter avsluttet kampanje:

  • Trekning av en hovedpremie blant alle de som har vervet og har blitt vervet. Premien er et gavekort på 7500,-.

Jo flere vi er  – jo sterkere er vi!

 

Vennlig hilsen
Anders Schjelderup Lyng
Leder NTL ved OsloMet

 

Publisert av:

user
Nina Eriksen
Adviser

Skriv en kommentar