Nytt styre og høst på LUI

Hei!

I høst er det mye som har skjedd i SFR LUI, og flere runder med overlapp har gjort at bloggen ikke har fått all oppmerksomheten den fortjener. I mai ble det valgt et nytt styre i Studentenes Fakultetetsråd på Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier, med Tore Remi Christensen fra Grunnskolelærerutdanninga som leder og Anneken Skaara fra Barnehagelærer heltid som nestleder. Vi fikk satt godt i gang med å arbeide for studentenes rettigheter på LUI, kanskje mest fremtredende fremmet vi en resolusjon i Studentparlamentet der vi gikk ut mot obligatorisk oppmøte på opplegg med egenandel. Denne ble vedtatt med klart flertall, så det var kult!

Så ville omstendighetene det til at Tore Remi måtte takke for seg, og SFR LUI fikk for andre gang på kort tid et nytt styre.  Nå består styret av Anneken Skaara og Rolf Martin Aspenes (Grunnskolelærer 5.-10.), og vi gleder oss til å komme ordentlig i gang med å jobbe for et best mulig studiemiljø for alle studenter ved LUI. Ta kontakt med oss på facebook, eller ved å sende mail til anneken.skaara@hioa.no (sfr-mailen fikses så fort som mulig), vi vil gjerne høre om problemer dere måtte støte på i studiehverdagen.

Følg med på bloggen for flere oppdateringer!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *