Furuset skole

Elevene på Furuset skole er i en kontinuerlig prosess med å jobbe mot et positivt skolemiljø, respektere hverandre og være en god skolevenn.

«Jeg ser deg for den du er, så må du se meg for den jeg er – Respekt», utdrag fra rap laget av Line, Edith, Alma og Sumaya, 6b Furuset skole.

 

Vi skal ha en forestilling i midten av april med utøverne Marita Hansen og Catharina Sahlberg som regissører og koreografer.

Det urbane og rustikke miljøet rundt Furuset skal sette en ramme for det visuelle, og elevene på 6.trinn har begynt så smått med foto til forestillingen.
Temaer vi jobber med er å  RESPEKTERE hverandre være en god SKOLEVENN og sørge for at ingen skal føle seg ALENE. Vi  har alle like stor verdi, uansett hvem vi er. Vi har utfordringer med mellommenneskelig kommunikasjon,  så vi håper årets SKUP kan bidra til en mildere og mer vennskapelig tone elevene i mellom.
Forestillingen skal være med dans, musikk og egenskrevne tekster fra elevene. Vi håper på instrumentale innslag fra elever som spiller i korpset.

Les mer om fjorårets prosjekt Kontraster ved Furuset skole