Senter for tverrfaglig medieforsking (STM) Centre for Interdisciplinary Media Research

STM-forskere ble KULMEDIA-vinnere

av stm

Førsteamanuensene Mona K. Solvoll og Tor Bang fra Handelshøyskolen BI og lektor Aske Kammer fra Syddansk Universitet er medlemmer i STM.

Førsteamanuensene Mona K. Solvoll og Tor Bang fra Handelshøyskolen BI og lektor Aske Kammer (t.h.) fra Syddansk Universitet er medlemmer i STM.

STM-medlemmene Mona K. Solvoll, Tor Bang og Aske Kammer er sentrale forskere i BIs KULMEDIA-prosjekt “Digitization and Diversity – Potentials and challenges for diversity in the culture and media sector” som ble ett av tre vinnerprosjekter i Forskningsrådets KULMEDIA-utlysning. Totalt ble det innvilget 44 mill. i støtte.

Solvoll, Bang og Kammer skal forske på forretningsmodeller for digitale nyheter. De vil analysere hvordan digitale forretningsmodeller (for eksempel brukerbetaling og innholdsmarkedsføring) påvirker reklamemarkedet, journalistiske produkter og bruken av nyheter.

UiO og UiB var også blant vinnerne. Ingen statlige høyskoler nådde opp i konkurransen. Les mer på Forskningsradet.no.

Publisert av:

user
stm