Senter for tverrfaglig medieforsking (STM) Centre for Interdisciplinary Media Research

Trump vil aldri kunne samle det amerikanske folket

av stm

STM-medlem og førsteamanuensis Elin Strand Larsen

Trumps første måned i presidentstolen har vært identisk med hans valgkamp: splittende og isolerende, skriver STM-medlem Elin Strand Larsen i kronikk hos forskning.no.

Allerede under presidentinnsettelsen kunne man se den tydelige splittelsen mellom Trumps hengivne støttespillere og de massive motdemonstrasjonene. Donald Trump er ikke noe samlende symbol og har lagt opp til en svært splittende retorikk, hvor han snakker primært til sine supportere, sier Strand Larsen. Uten media med på laget, i tillegg til et publikum som velger sine egne sannheter på nett, gjør at Trump aldri vil kunne samle noen flere enn sine egne tilhengere.

 

Publisert av:

user
stm