Senter for tverrfaglig medieforsking (STM) Centre for Interdisciplinary Media Research

STM-medlemmer med månedens artikkel i Journalism Practice

av stmadmin

Månedens artikkel innen journalistikkforsking på Taylor & Francis Online er signert STM-medlemmene Helle Sjøvaag og Arne H. Krumsvik.
Artikkelen «In Search of Journalism Funding: Scenarios for future media policy in Norway» er publisert i tidsskriftet Journalism Practice, og kan lastes ned gratis i hele oktober. Redaktør Bob Franklin har mye godt å si om den:
«Sjøvaag and Krumsvik are writing some of the very best work in the field on this subject. Don’t miss a chance to download this excellent and thought provoking paper for free until the end of October 2017.”
Last ned artikkelen her: http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/17512786.2017.1370972

Publisert av:

user
stmadmin