Senter for tverrfaglig medieforsking (STM) Centre for Interdisciplinary Media Research

STM på Social Media and Society 2018

av stmadmin

I sommer har STM-medlemmene Aske Kammer fra IT-Universitetet i København og Lene Pettersen fra Høyskolen Kristiania presenter forskning på den internasjonale Social Media and Society 2018 konferansen som gikk av stabelen på Copenhagen Business School.

Deltakere i panelet Social Media and Peer Networks. Fra venstre: Mathieu O’Neill, Johan Söderberg, Aske Kammer og Lene Pettersen.

Kammer og Pettersen deltok i panelet ‘Social Media and Peer Networks’ sammen med Mathieu O’Neil fra University of Canberra, Australia. Panelet ble ledet av Johan Söderberg fra Universitetet i Gøteborg. Kammer presenterte sitt arbeid omkring tredjepartsapplikasjoner i innlegget «Data Traces, 3rd Party Actors, and Network Power», mens Pettersen hadde i sitt innlegg «It’s complicated» en teoretisk kommentar til forholdet mellom drivere som skalerbarhet, kritisk masse og nettverkseffekter, og autensitet i delingsøkonomiske plattformer.

“Social Media & Society is an annual gathering of leading social media researchers from around the world. From its inception, the conference has focused on the best practices for studying the impact and implications of social media on society. Organized by the Social Media Lab at Ted Rogers School of Management at Ryerson University, the conference provides participants with opportunities to exchange ideas, present original research, learn about recent and ongoing studies, and network with peers.” http://socialmediaandsociety.org/about/

Publisert av:

user
stmadmin