Arbeidsutvalget har startet arbeidet

Hei, vi er Studentparlamentets nye arbeidsutvalg på Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA). Vi er nå inni vår andre uke med arbeid og har lært masse nytt og spennende! Vi gleder oss til å arbeide med både ansatte og studenter både internt på HiOA og eksternt i året som kommer.

Fra venstre: Pia Johansen (nestleder), Karoline Wergeland Kaldråstøyl (fagpolitisk ansvarlig), Julie Størholdt Iversen (læringsmiljøansvarlig), Keisuke Kosaka (leder). (foto: Edvart)

Litt om oss i arbeidsutvalget. Vi er fire studenter som har blitt valgt av Studentparlamentet til å jobbe fulltid i studieåret som kommer. Vi er her for å representere studentene på HiOA. Keisuke vår flotte og strukturerte leder er 27 år, kommer fra Ås og er nå ferdig med sin bachelorgrad i bibliotek og informasjonsvitenskap. Pia den fargerike og imøtekommende Nestlederen er 25 år, kommer helt fra Oslo og er ferdig med sin bachelorgrad i faglærer i design, kunst og håndverk. Julie den engasjerte og positive læringsmiljøansvarlige, er 22 år, kommer fra Halden og er på sitt andre år på bacheloren i barnevern. Karoline den søte og morsomme er fagpolitisk ansvarlig, hun er 22 år og er straks ferdig med en bachelor i barnevern. Slik Karoline liker å si selv så kommer hun fra «Noregs nasjonalromantiske hjarte», Vinje i Telemark.

I løpet av våre første uker har vi rukket å dra på en lærerik opplæringstur til Strømstad med våre trygge og kunnskapsrike konsulenter Edvard og Kristin. Vi har installert oss på kontoret, blitt bedre kjent med hverandre og funnet ut av hvordan vi skal jobbe sammen som et team. Før vi startet i arbeid den 1. juli, har Keisuke rukket å dra en tur til Lofoten sammen med rektors ledergruppe. Ved siden av å blir bedre kjent med hverandre fikk de også arbeidet med noen av høyskolens planer for året som kommer.

Vi jobber hele sommeren og sitter på kontorer vårt i P46 stort sett hver deg. Om du er i nærheten er det bare å stikke innom for en liten prat. Ellers så sees vi på kontoret eller på campus til studiestart!

Vi gleder oss!