Valg av nye representanter til Velferdstinget

På Studentparlamentets møte tirsdag 21. november skal det velges nye representanter og vararepresentanter til Velferdstinget. Alle semesterregistrerte studenter ved HiOA har mulighet til å stille til dette vervet.

Velferdstinget er en interesseorganisasjon og øverste politiske organ i velferdsspørsmål for de omtrent 65.000 studentene som er tilknytta Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO).

I Velferdstinget samles representanter fra institusjonene under SiO for å diskutere og vedta politikk om studenthelse, studentboliger, studentvelferd og studentkultur. Velferdstinget er også valgforsamling for en rekke verv i SiO. Du kan lese mer på http://www.studentvelferd.no/om/. Velferdstinget har møte ca. en gang i måneden. Disse møtene pleier å være på mandager i tidsrommet 17.00-21.00.

Å være representant i Velferdstinget er et spennende verv, hvor du får mulighet til å skape nettverk på tvers av institusjoner. Du får også muligheten til å påvirke studentvelferden i Oslo.

Representanter i VT 2017: f.v.: Karoline W. Kaldråstøyl, Noah Thayalan, William Sæbø, Julie Iversen, Lilly Nguyen, Karianne Sveistrup, Martine Gjerde, Ingvil Enoksen og Maggie Lindberg.

Dersom du er interessert i å stille til valg kan du gjøre det på Studentparlamentets møte tirsdag 21. november i rom D112 i P52 (17.00-21.00), eller ta kontakt med oss på mail: studentparlamentet@hioa.no.

 

Studentparlamentet 2018 er valgt!

Den siste tiden har Studentparlamentet jobbet på spreng med valget. Hele 71 kandidater stillte til valg, hvor de måtte kjempe om 27 faste plasser og 27 varaplasser. I går ble det avgjort hvem som blir representanter av det nye Studentparlamentet 2018! Tusen takk til alle som har bidratt, tusen takk til alle som har stilt og stemt, og gratulerer alle sammen!

De faste representantene er presentert i alfabetisk rekkefølge, varaer er presentert i prioritert rekkefølge.

LUI

Faste:

Rolf Martin Aspenes
Frida Lovisa Blom
Julie Olivia Glesaaen
Lena Larsen 
Kaja Sofie Toresdatter Lorentzen 
Anneken Skaara
Marius Toresen
Eskil Uggen

Varaer:

1. Sondre Sandersen 
2. Agnes Isabella Dorich
3. Atle Phillip Gulliksen
4. Maren Ladegård Stumberg 
5. Eirik Hansson Geitle
6. Oda Melsnes Løvaas 
7. Renate Heramb Foktberg
8. Henrietta George Soete

HF

Faste:

Ivo Aigars
Adrian Basing  
Bjørn Harald Hegreberg Garborg
Vilde Henningsgård
Fredrik Hirre
Ellen Kittelsen
Anna Matilda Kirsebom Lanto
Camilla Hollerud Steinhovden

Varaer:

1. Vegard Henden
2. Elisabeth Tretten 
3. Guri E. Tyse
4. Susann Myrold
5. Remi-André Nielsen
6. Alexander Koch
7. Jeanett Paulsen
8. Yohana Tesfay Beraki

SAM

Faste:

Caroline Cao
Tord Gunnar Fjeld 
Snorre Klanderud
Mia Lindbäck 
Adam Daniel Malik
Kamilla Østebø

Varaer:

1. Donika Dreshaj
2. Thomas Sterud Borgersen
3. Christian Hansen
4. Kristine Algrøy 
5. Susanne Vindal
6. Erlend Gjøvåg Klepsvik

TKD

Faste:

Alexander Berglind
Joel Gianni
Egle Juodziukynaite
Lars Jæger 
Ole Marius Svendsen

Varaer:

1. Håkon Skaug Ingebrigtsen
2. Anne Bolstad Skålid
3. Tuan Minh Nguyen 
4. Sophie Reichle Hurlen
5. Ina Kristin Wangsmo Slaveykov

Nå kan du stemme i Studentparlamentsvalget!

Årets valg til Studentparlamentet er åpent for at du kan avgi din stemme. Fra 2.-9. november (kl 14.00) vil det være mulig for alle semesterregistrerte studenter ved HiOA å stemme. Alle studenter har stemmerett på sitt fakultet – det innebærer at du har mulighet til å stemme på kandidatene som har stilt fra ditt fakultet. Under bildet finner du en link hvor du kan lese mer om kandidatene på ditt fakultet.

HF – Fakultet for helsefag

SAM – Fakultet for samfunnsvitenskap

TKD – Fakultet for teknologi, kunst og design

LUI – Fakultet for lærerutdanningene og internasjonale studier

Tidligere år har oppslutningen ved valget til Studentparlamentet vært lav. I fjor lå den på omtrent 10% av alle studenter. Derfor håper vi at flere benytter seg av stemmeretten sin i år, og deltar i å bestemme hvem som skal representere ditt fakultet.

I år har vi også en Instagram-konkurranse, der du kan legge ut bilde etter du har stemt. Tagg bildet med #sphioa. Du kan vinne et handlenett med mye fett stæsj til eksamensperioden. Her følger noen tips fra Karoline (fagpolitisk ansvarlig) og Julie (læringsmiljøansvarlig) med hvordan du kan få ta coole bilder av at du har stemt!

 

Vi ønsker alle et godt valg, og håper alle bruker stemmeretten sin!