Korleis flytte bloggen din (eksport/import)

Du kan enkelt flytte innhaldet i bloggen din frå ei side til ei ny side og mellom domene. Blogg.hioa.no brukar wordpress. Viss du opprettar ei ny side eller domene med wordpress som cms kan du enkelt flytte innhaldet ditt. Dette gjelder også viss du vil flytte innhald til ei side på blogg.hioa.no.

• Skjermbilde 2015-08-17 kl. 07.08.38Gå til bloggen du vil flytte innhald frå.
  • Gå til verktøy
  • Velg eksporter
  • Du vil få nokre valg og til slutt laste ned ei fil (xml)
  • Gå til loggen du vil flytte innhaldet til
  • Gå til verktøy og velg importer
  • Lasta opp xml-fila

Denne løysinga kan eksportere/importere innlegg, sider, kategoriar, brukerinformasjon, bilete, video.

Den kan ikkje flytte theme, theme-innstillingar, plugins og andre innstillingar for bloggen din. Dette må du gjere manuelt.