Ny plugin: Skjul bloggen din for verden

Skjermbilde 2015-11-17 kl. 08.45.24Vi har instalert ein plugin som heiter “Hide my site”. No kan du enkelt skjule heile bloggen din mens du jobbar med den. Viss du ønskjer at enkelte skal vurdere sida di i denne perioden kan du gi dei eit passord. Som admin kan du jobbe som normalt i kontrollpanel.

Gå til Innstillinger og velg Hide my site for å komme i gang.