Velkommen!

Vi på OsloMets Barhehagelærerutdanning har fått støtte fra Sparebankstiftelsen DNB til å utvikle et innovativt, skapende, lekent og dynamisk digitalt verktøy for barn, barnehage, barneskole, studenter og alle som arbeider med barn.

Trall skal bli en App som gir alle som jobber med barn et verktøy til å være sammen på en kreativ måte, til å leke og utvikle mestring og kreativitet, musikk- og sangglede, og til å bli kjent med Norges sangskatter, gammelt og nytt, kjent og ukjent.

I Trall vil vi samle sanger og musikk med mangfold og bredde av høy kunstnerisk kvalitet for å gi gode musikalske opplevelser for de som vokser opp. Barna skal få leke seg med sangene, høre ny musikk, og utforske musikken sammen med de voksne og på egenhånd.

Musikere fra mange tradisjoner, fra hele landet, skal spille inn arrangementer som lager variasjon i besetning og sjanger, og appen skal vi lage sammen med de som skal bruke den – barn og voksne fra barnehage og skole – og fra hele Norges musikkliv.

Innspill fra hele Norge

Jobber du med barn, er du forelder, musiker, komponist eller arrangør? Eller er du entreprenør, eller en organisasjon?

Synes du Trall høres spennende ut? Vi vil ha dine innspill, så ta kontakt!

Vi skal samle inn sanger og musikk fra folk i Norge og vil at alle skal kunne hjelpe oss å grave fram sangskatten – kanskje er det sangen du synger hver dag, kanskje ligger den godt skjult, er nesten glemt eller har gjemt seg hos en bestemor fra Somalia? Tips oss!

Følg med fremover for å følge arbeidet, bidra og komme med dine egne skatter.

Bli med og hjelp oss da vel!

Følg oss på Facebook

Kontakt

Pia Lang-Holmen
Prosjektkoordinator
piakris@oslomet.no

Liv Anna Hagen
Prosjektleder og redaksjonsmedlem
livanha@oslomet.no

Elisabeth Anvik
Prosjektleder og redaksjonsmedlem
elisan@oslomet.no

Siri Haukenes
Redaksjonsmedlem
haukenes@oslomet.no

Ingrid Anette Danbolt
Redaksjonsmedlem
inada@oslomet.no

Nina Engesnes
Redaksjonsmedlem
nineng@oslomet.no