Våren 2020 treffer du TRALL over hele landet!

I disse dager treffes TRALL-redaksjonen over hele landet (og litt i København). Vil du høre om utviklingen, musikken og om prosjektet, har du muligheten nå, når TRALL treffes i Bodø, Molde, Drammen og Oslo på hele seks konferanser.

Nordic Network for Research in Music Education – 3.-5. mars

Forskningsnettverket SangBarSkMedlemmer av TRALL-redaksjonen er, sammen med Universitetet i Agder, involvert i prosjektet SangBarSk, som gjennomfører en stor undersøkelse blant alle barnehager og skoler i Norge for å få vite hva som synges, og hvordan sangpraksisen er.

3.-5. mars deltar SANGBARSK med et innlegg om “Singing in Kindergarten and School». Fra TRALL deltar Liv Anna Hagen sammen med tre av de andre forskerne i prosjektet.

Les mer: https://dpu.au.dk/aktuelt/2019/topology-of-music-education/

Digital Agenda Barnehage – over hele landet – 17.-26. mars

Digital Arena Barnehage er en årlig konferanserekke og viktig møteplass for alle som er interessert i eller jobber i eller administrerer barnehage. Her får man presentert ideer, og delt erfaringer, strategier og forsknings- og utviklingsarbeid om digital teknologi i barnehagen.

I år deltar TRALL på fire av de seks konferansene: i Bodø, Oslo, Molde og Drammen. Og vi gleder oss stort til å få presentere TRALL, treffe barnehagefolk fra hele landet, og få innspill på det spennende verktøyet TRALL skal bli.

Datoene for når dere kan treffe TRALL-folk i disse fire byene er:

NAFO: Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring, OsloMet – 26.-27. mars

Med tema «Fellesskap og inkludering i skolen», tar NAFO opp viktig tematikk, som også er viktig for TRALL. Kvalitet og mangfold er helt sentrale prinsipper for TRALL, og gjennomsyrer valgene som tas i valg av musikk, arrangering og sammensetninger av besetninger, musikere og uttrykk, og også i valg av funksjonalitet.

Vi legger stor vekt på at TRALL skal gi en mulighet til å bygge bro, inkludere og gi felles opplevelser som kan binde barn sammen. Derfor er det ekstra hyggelig å delta og få presentere TRALL på NAFO sin konferanse 26.-27. mars.

Les mer

Kunst og velferd, OsloMet 23.-24. april

Når Kunst og velferd-konferansen avholdes ved OsloMet 23.-24. april, vil Ingrid Danbolt og Siri Haukenes fra TRALL-redaksjonen fortelle om det redaksjonelle arbeidet og kunstneriske valg som foregår i forming av det musikalske innholdet i TRALL-appen.

Ingrid og Siri kan treffes torsdag 24. april kl. 1000

Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.