Bonjour fra Bordeaux!

Mitt navn er Mari og jeg studerer Administrasjon og Ledelse ved HiOA.

Jeg har valgt å dra på utveksling til INSEEC Business School i Bordeaux, Frankrike. Bordeaux er kjent som Europas vin hovedstad og er en fantastisk fin by med masse å tilby. Her finner du flott arkitektur, kultur, tusenvis av restauranter og ikke minst god vin!

INSEEC Business School ligger kjempefint til rett ved elven. Det er veldig høy kvalitet på foreleserne og det akademiske innholdet generelt. Skolesystemet er veldig forskjellig fra det jeg er vant til fra HiOA. Her har vi obligatorisk undervisning, men til gjengjeld mindre forberedelser og mindre egenstudier.

Jeg anbefaler alle som har mulighet, til å dra på utveksling! Du lærer utrolig mye om deg selv, får oppleve nye steder og  bli kjent med nye mennesker.

Til sist vil jeg gjerne dele noen bilder med deg!

Gatene i gamlebyen i Bordeaux.

Miroir d´eau, vannspeil foran Place de la Bourse og Bordeaux mest kjente attraksjon.

Dune de Pilat, Europas største sanddyne kun 40 minutters togtur unna Bordeaux.

Hvis du har spørsmål om Bordeaux eller INSEEC Business School send meg en  e-mail: mari.hellvik@hotmail.com 🙂

Au revoir!