Hvordan påvirke oss til å velge sunnere?

GreenNudge
Annechen Bahr Bugge
Annechen Bahr Bugge

Usunt kosthold er blant de viktigste risikofaktorene for sykdom og tidlig død. Hvordan kan vi påvirkes til å velge god og sunn mat når vi går i butikken eller spiser ute? Annechen Bugge ved SIFO har sett på hvordan merking, markedsføring, pris, plassering og porsjoner påvirker oss.

I denne podkastepisoden snakker vi med Annechen om hvordan vi blir påvirket og hvilken effekt virkemidlene har.

Les rapporten: Fra kunnskap til handling – Mulighetsrommet: Hvordan påvirke forbrukene til å velge sunnere?

Hør: Kva meinar norske forbrukarar om genmodifisert mat?

Forfatter: Hallvard

Ansvarlig for sosiale medier og blogg.hioa.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *