1 juli nærmer seg, og det som for mange kun er en helt ordinær dato i sommerferien er en ganske så spesiell dato for en del andre. Ja kanskje har du bursdag eller noe sånt (og gratulerer med dagen om du har det). Men 1 juli er alltid en spesiell dato i studentpolitisk sammenheng. Dette er datoen hvor de fleste studentpolitiske organer i landet bytter arbeidsutvalg/styrer/mye annet.

På Studentparlamentet HioA vil jeg takke Eline, Torbjørn, Suzanne og Philip for en veldig god jobb. Det dere har bidratt til er å få igjennnom studentombudet på veldig kort tid, tatt i betraktning hvor tregt statlig byråkrati kan gå. Jeg er sikker på at dere har nevnt studentombud i nesten enhver kaffe med rektoratet, kanskje tom når det ikke har vært hovedsak. Bisetninger hjelper uansett.

På Studentparlamentet UiO vil jeg også takke Gabrielle, Eva, Ådne, Martin og Amanda for en veldig god jobb. Jeg har hatt en sann glede og hatt et godt samarbeid og da særlig i NSO sammenheng, hvor HioA og UiO for første gang stod samlet om gode endringsforslag på NSO-LM. Det er et samarbeid som må gå videre og jeg skal ihvertfall bidra så godt jeg kan på den fronten, selv om jeg da trer av i landsstyret til NSO.

På nasjonalt nivå vil jeg takke Ola, Andre, Axel, Alex, Tuva og Jonas. Dere har virkelig tatt organisasjonen videre, for første gang var det ikke en  protokolltilførsel på et NSO Landsmøte og mye av æren skal faktisk tilskrives dere. NSO har tatt store steg og nå er det klart for mer politikk på landsmøtene, og det nye AUet har uansett nok å ta tak i.

Lokalt så gleder jeg meg til å jobbe med Tord, Tamara, Kine og Jørgen. De skal få nok å bryne seg på, og om de ikke får det skal jeg sørge for det (på en god og positiv måte selvfølgelig)

Så lykke til til alle som trer på 1 juli. Dere vil nok ha et spennede år foran dere.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *