Meg og mine verv?

Da jeg sa jeg ønsket å stille til høgskolestyret på Facebook startet jeg helt ubevisst en debatt om meg og mine verv om jeg hadde kapasitet til dette. Til Samfunnet Bislet: Ja jeg løy i høst – det er helt legitimt å si, jeg sa jeg ikke skulle ta gjenvalg og det gjorde jeg jo. Det kan godt felle meg i valgene og forsåvidt helt legitimt å si.

Det jeg uansett ønsker med dette innlegget er å svare litt på disse spørsmålene om meg og min kapasitet. Høsten 2014 drev jeg nærmest rovdrift på meg selv pga en eller annen absurd ide om at jeg skulle ta igjen Lånekassas krav og ta forbanna mange studiepoeng.  Det endte jo selvsagt med at jeg bare endte opp med 10 studiepoeng og havna enda lengre bak. I tillegg hadde jeg sånn ca 10-11 verv å holde på med. Det funka jo til en viss grad. Denne høsten brukte jeg også mye tid på en potensiell restrukturering av studentdemokratiet som ingen egentlig ønska og ingen hadde myndighet til å gjennomføre. Poenget var at man brukte tid og ting eskalerte så raskt at jeg forlangte lederen av Studentparlamentet sin avgang http://khrono.no/2014/12/mistillit-mot-studentleder

Under forutsetningene der og da står jeg fortsatt inne for det. Det som uansett er tingen er at jeg nok kommer til å klare 30 studiepoeng dette semesteret ved siden av alle vervene som teller nesten 15 i tallet. Ved å kutte dette ned til 3-4 så vil jeg faktisk kunne gi såpass mye av meg selv som kreves og enda mer også. Jeg vet hva jeg går til. Ved å kun stille til 3-4 så vil man kunne se min positive side enda bedre. Jeg synes ganske enkelt man burde få debatten inn i hva jeg ønsker i disse posisjonene i stedet for meg og min kapasitet – som jeg faktisk har bevist igjennom flere år at jeg faktisk har.

1 kommentar til “Meg og mine verv?

  1. Kristian

    Hei Wiliam.
    Fin blogg du har her. Kom over den da jeg søkte etter info til et innlegg jeg skrev. Jeg er selv blogger og skriver om alt mulig, men mest om vårt uendelige univers.
    Håper du tar turen innom bloggen min å sier hei en gang 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *