Hei og velkommen som nye studenter ved yrkesfaglærerutdanningen høsten 2018. Det kommer først tre videoer før det kommer en liste over ting som skal gjøres.

Ferien er over

Litt om meg.

Litt om studie.

De første tingene vi skal gjøre.

  1. Registrere deg som student Viktig at dere utfører punkt 4 og 5 i linken.
  2. Svare på bli kjent skjemaet.  Dette vil dere bruke litt tid på (ca 60 min)
  3. Sette seg inn i hva studie handler om. Linken er for TIP, men de er like for alle programområdene på Teknologiske Fag.
  4. Du skal etter å ha utført punkt 1. ha tilgang til Office 365, (bruk din nye studentmail til å logge på). Du har også fått en mail med invitasjon til en class Notebook. Klikk deg inn til den.  I den første tabben Welcome står det litt info om hva dette verktøyet er og hvordan det brukes.  I tabben som heter fellesområde finner du Dette er oss.  Her skal vi i fellesskap beskrive oss selv. Se eksempel  under mitt navn.
  5. Prøve seg på Adobe Connect. Når du kommer inn gå til verktøylinjen og velg  Meeting og kjør Audio setup Wizard. Prøv også Kamera ved å trykke på og aktivisere dette. (kamerasymbol på verktøylinjen). Du er nå klar for punkt 6.
  6. Lage avtale om nettmøte med gruppa. Bruk Adobe Connect som plattform. Grupper tildeles fortløpende når punkt 2. er utført.
  7. Lage gruppeside og fagside  på class Notebook
  8. Fysisk oppmøte på Campus Kjeller Torsdag 23. august  kl. 10-16  og fredag 24. august 9 – 16.

Her finner dere litt grunnleggende informasjon om studiet og studiets oppbygging. Det er fra oppstarten 2017, men er mer eller mindre likt for 2018.

 

Steinar